Laat je verleiden door je eigen verlangens en ga samen met ons op ontdekking in het veld van tantra

Halverwege 2022 begon onze gezamenlijke tantra reis, nadat Esther Brian met twee liefdevolle schoppen onder zijn kont het tantra veld in schopte. Iets wat voor Brian nodig was om dichter bij zichzelf te komen en in de spirituele verbinding met Esther.

In deze eerste introductie video praten wij over wat tantra nou eigenlijk voor ons is. Er willen nog weleens misvattingen zijn over wat tantra nou precies is. Veel mensen denken dat tantra alleen gaat over seks, orgies en tempelavonden. Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden, maar het is niet wat tantra voor ons in de essentie is.

Voor ons gaat tantra over belichaamde spiritualiteit. Dus echt ervaren dat je hier bent op de aarde als spiritueel wezen en dat je ook de pleasure kant van het hier aanwezig zijn mag ervaren. Maar wat we daar vaak in vergeten is dat je daarvoor ook je eigen pijnstukken aan mag kijken... Tantra gaat daarom altijd hand-in-hand met transformatie. Laat je verleiden door je eigen verlangens en ga op ontdekking in het veld van tantra.

Dit is de Thuiskomen in Tantra podcast. Laat je verleiden door je eigen verlangens en ga op ontdekking in het veld van tantra. 

 

Enjoy it met zoveel liefde, triggers en pleasure,

Brian & Esther

De Thuiskomen in Tantra podcast

Aflevering 4: Iedereen praat over tantra, maar wat zijn tantrische verbindingen?

Aflevering 3: Waarom gaan transformatiewerk en tantra hand in hand?

Aflevering 2: De triggers in het veld van tantra

Aflevering 1: introductie - we nemen je mee in het veld van tantra