THUISKOMEN in de Lente

Ontpoppen, spelen, huppelen, verliefd zijn, wakker worden, Bewustzijn, creatieve expansie, zaadjes planten, vreugde, weer naar buiten gaan, groei en ontwikkeling, beweging, openen, verbinden, een frisse kijk op jezelf en de buitenwereld. Dit is Thuiskomen in de Lente.

Ontwaken en opbloeien

Het voorjaar is aangebroken. We zijn ontwaakt en de winter is voor nu verleden tijd. Tijdens Thuiskomen in de Winter zijn we naar binnen gekeerd, volledig gericht op het landen in je eigen zijn. In rust, kalmte en stilte.

Maar nu is het tijd om op te staan. De lente is gekomen en dat betekent ontwaken en opbloeien. We worden uitgenodigd om vanbinnen naar buiten te keren. De winter laag achter ons te laten. Jezelf te bevrijden van onnodige ballast. We mogen weer ontwaken en opbloeien.


Dit is Thuiskomen in Expressie, Thuiskomen in Creatie, Thuiskomen in Vertrouwen, Thuiskomen in het ontwaken van groeiend Bewustzijn.

Een One-Day-Retreat volledig gericht op ontwaken en opbloeien. Met de elementen van de lente erin verwerkt, zodat we mogen ontpoppen in speelse creatie. Vanuit een zuivere staat van Zijn.

Het gehele programma is om Thuiskomen in de Lente heen gebouwd. Welke is opgedeeld in vier delen: landen, openen, helen en integreren. Bij elk deel zijn passende oefeningen en methoden. De oefeningen en methoden zijn erop gecreëerd om jou laag voor laag te laten opbloeien. Om dichter bij je eigen prachtige expansiekracht te komen. Om te herinneren wat voor Goddelijk wezen jij bent.


Hoe ziet de dag eruit?

Denk aan verbinden met het element Lucht (dat hoort bij de Lente), beweging, expressie van geluid en klank, meditatie, transformatieve activatie, transformatie protocollen, ademhalingsmethoden, bewustwordingsmomenten, bodywork, dieper verbinden met het speelse kind in jou, sharing circles, healing, de natuur in (als het weer het toelaat), schrijven en ankering.

Dit alles vindt plaats in een cosy setting in een Yurt. De Yurt staat in een prachtige bosomgeving in Loenen op het terrein van retraitecentrum ’t Zonnehuis. De Yurt staat ook direct in verbinding met de aarde, waardoor we eenvoudig een diepere samenwerking met de energie van de aarde kunnen ervaren. En waardoor we met goed weer gemakkelijk naar buiten kunnen.

Deze dag gaan we ontwaken en opbloeien op diepere lagen. We gaan jou begeleiden om jouw ware essentie en Zijn te doen ontpoppen. Dit alles gebeurt in een veilige warme bedding. Heling ontvangen, terwijl je gedragen wordt. In zijn puurste en zuiverste vorm.

Hoe ga je weer naar huis?

We sluiten de dag rond 17u30 af. Uit ervaring blijkt dat we 17u niet halen, zoals bij Thuiskomen in de Winter 😉.

Het is onze intentie om iedereen in een diepere verbinding met zijn of haar creatieve expansiekracht naar huis te laten gaan. Ontpopt met speelse tonen in Vertrouwen en Zijn.

Welke gevoelens zou je achteraf kunnen ervaren?

“Ik voel mij als herboren.”

“Ik heb echt zin om mijn creatieve ideeën te gaan uitwerken.”

“Ik voel zoveel meer Vertrouwen in mijn lijf.”

“Ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf en het speelse kind in mij.”

“Ik voel mij helemaal opbloeien vanbinnen.”

“Ik sta weer meer open voor het leven en mijn omgeving.”