Een verbindende liefdevolle workshop

Connect weer op een diepere laag met elkaar

Wil je graag op een diepere laag verbinden met je partner? Dan is deze verbindende koppel workshop iets voor jou.

We gaan op ontdekkingsreis en gaan onderzoeken en ervaren hoe jullie kunnen verbinden, communiceren, hoe je elkaar liefdevol aanraakt, hoe je grenzen aangeeft en hoe je je behoeftes en verlangens uitspreekt.

Dit alles doen we vanuit een veilige, warme en liefdevolle bedding.

We nemen je mee in verschillende facetten van verbinding in relaties.

  • Wat is verbinding nu eigenlijk en wat is uit verbinding zijn?
  • Hoe kom je weer tot elkaar?
  • Hoe kun je op een diepere laag met elkaar verbinden?
  • Hoe raak je elkaar liefdevol aan?
  • Kun je geven en ontvangen?
  • Hoe geef je elkaar de ruimte in een relatie, zodat vrijheid ontstaat?
  • Hoe kun je elkaar echt liefhebben, naar elkaar luisteren en er voor elkaar zijn?

Liefdevol Flow programma

  • In het programma hebben we verschillende oefeningen, methoden en technieken toegevoegd om jullie te leren om (weer) op een diepere laag met elkaar te verbinden.
  • Denk onder andere aan meditatie, communicatie oefeningen,  oefeningen uit de tantra (clothes on), breathwork,  en sharing.

Elke workshop is anders, omdat we de energie/flow van de groep volgen. Het is dus ook mogelijk om een andere datum weer mee te doen

Begeleiding door Brian en Esther

Je wordt tijdens deze workshop begeleid door Brian en Esther. Samen delen we een passie voor transformatiewerk, healing en tantra en nemen wij jullie graag mee op reis in jezelf. Wanneer wij onze krachten bundelen ontstaat er een transformatief liefdesveld waarin jullie uitgenodigd worden je processen aan te gaan. En in het kader van deze koppelworkshop de verbinding in de relatie te onderzoeken op diepere lagen.

Ons pad is er één van verbinding, transformatie, dienstbaarheid en magie. Tijdens een opleiding zijn we met elkaar in verbinding gekomen waarin we als buddy’s aan elkaar werden gekoppeld. Dat transformeerde al snel naar een liefdesrelatie. Vanaf minuut één voelen wij dat we samen iets te doen hebben, dat we elkaar mogen bevrijden en ook dat we anderen mogen gaan begeleiden in liefde.

Dit is op de dag van vandaag een fantastisch liefdevol transformerend proces. En we nemen jullie graag mee om onze kennis, wijsheid en liefde op het gebied van relaties en verbinding met jullie te delen.

Wanneer en waar? 

Nog niet bekend. Interesse? Stuur ons dan gerust een mail naar info@thuiskomeninjezelf.com

 

Neem contact op..