THUISKOMEN in de Zomer

Het is tijd voor een nieuwe editie van THUISKOMEN op zaterdag 2 juli. Na twee succesvolle Winter en Lente-edities gaan we ons nu verbinden met de Zomer. Dat betekent maar één ding…

Expressie, Vurig ademwerk, Emoties Loslaten, Kracht Activatie, Tribe Sharings, Warrior Dance, Passie en Warmte, vanuit Liefde en Verbinding. Met andere woorden: VUUR.

We koppelen THUISKOMEN in de Zomer aan de thematiek rondom het element VUUR. Dit belooft heet te worden.

Let’s get this fire started!

We gaan het vuur in jou laten ontwaken

We verbinden ons deze keer niet met de Yurt, maar met het prachtige terrein van Welcome Home Thuishaven in Baexem. Waar de liefdevolle Dirk-Jan (DJ) en Chantal ons welkom heten op hun thuishaven.

Deze dag zal volledig in het teken staan van ons innerlijke vuur ontwaken. We gaan het vuurtje even flink opstoken, zeg maar.. Zoals altijd doen wij dat vanuit een veilige, transformatieve, liefdevolle en warme bedding waar wij garant voor staan. Met luchtigheid en speelsheid. We maken het leven soms al zwaar en moeilijk genoeg dus ook al tikken we deze dag wellicht gevoelige thema’s aan, we gaan dat doen met luchtigheid.

Aan het einde van de dag ga je als herboren naar huis, in verbinding met je eigen vuur. 

LET THE LIGHT WARRIOR OUT

Verwar het woord “warrior” hier niet met het voeren van strijd. Strijd is namelijk iets wat wij achter ons mogen laten. Wat wij hier met Light Warrior bedoelen is gaan staan voor wie jij bent. Gaan staan in je eigen kracht. Gaan staan in je eigen licht. Je licht en kracht laten verbinden, laten samensmelten.

Natuurlijk hebben we hier een speciale ceremonie aangekoppeld, zoals je eigenlijk wel van ons kan verwachten. Zoals we ook de overgang van de Winter naar de Lente ceremonieel hebben gevierd. Gaan we nu door middel van een unieke eigen gecreëerde ceremonie de Light Warrior in jou ontwaken.

Daar willen we nog niet te veel over gaan zeggen, om het verrassingseffect niet eraf te halen. Maar verwacht iets met Dans, Beweging, Drums en Geluid. De innerlijke Viking, Shield Maiden, Sjamaan, Druïde en/of Germaan zal er wakker van worden.

We gaan hier back naar onze roots, vanuit kracht en in verbinding met het VUUR en de Aarde.

Hoe ziet THUISKOMEN er deze dag uit?

We beginnen deze dag met een opening. Denk hierbij aan een meditatieoefening, het veld zetten, intenties uitspreken en een tribe sharing.

Hierna volgt een moment van verbinden met elkaar, zodat we als groep dichter bij elkaar komen. Wat ervoor zorgt dat we ook samen kwetsbaar mogen zijn, want om in je VUUR te gaan staan, betekent het ook dat we kwetsbaar mogen zijn.

Het zou namelijk zomaar kunnen zijn dat er nog beperkende overtuigingen en conditioneringen in je systeem zitten. En dat er oude programma’s lopen die ervoor zorgen dat jij nog niet kan verbinden met jouw VUUR.

Daarom volgt een transformatie protocol (gesproken intentie), waarin we de samenwerking met onze Spirituele Intelligentie aangaan, om deze beperkende overtuigingen, conditioneringen en oude programma’s op te ruimen. Gevolgd met een Emotional Release. Waarin we gaan spelen met de verschillende emoties. Boosheid, Blijheid, Angst, Euforie. We gaan uiting geven aan onze emoties en samen ervaren wat wij daarin tegenkomen. Dit zorgt ervoor dat je vrijer komt in Beweging en meer een gevoel van Heel kunnen ervaren.

’s Middags nemen we je mee in (kwetsbare) Overgave, een intuïtief transformatie protocol en een ademsessie gekoppeld aan het thema VUUR (Fire Breathing). Waarin je gaat verbinden met je eigen kracht en de leiding over je leven terug gaat nemen.

Vanuit hier stromen we richting de Light Warrior Ceremonie, afhankelijk van het weer zal dit binnen of buiten zijn. We nodigen de weergoden alvast uit om ons mooi en Zonnig weer te geven deze dag.

We eindigen de dag met een Ecstatic Dance, nog meer drums, sounds en movements.

Tussen de oefeningen door is er altijd ruimte om te delen, vragen te stellen, en een moment van reflectie door middel van Journaling. Zodat je direct je ervaringen kan opschrijven, mocht daar je behoefte liggen.

Hoe ga je weer naar huis?

Wij hebben de intentie gezet om eenieder die aanwezig is deze dag weer meer in verbinding met zijn of haar VUUR naar huis te laten gaan. Zoals altijd volgt de energie de intentie dus hierop mogen we Vertrouwen met een diep innerlijk Weten dat dit zo gaat zijn.

Waar, wanneer en hoe?

Thuiskomen in de Zomer vindt plaats op zaterdag 2 juli op het terrein van Welcome Home Thuishaven in Baexem.

Je bent welkom vanaf 9u30 voor koffie en thee. We starten met het programma om 10 uur en eindigen rond 17u30.

Deze dag vraagt een bijdrage van 120,- euro van je. Een derde daarvan zal naar Welcome Home Thuishaven gaan als ondersteuning voor het prachtige stukje Nieuwe Aarde dat Dirk-Jan (DJ) en Chantal aan het opzetten zijn.

Bij deze dag is de lunch inbegrepen.

Meld je hier aan voor THUISKOMEN in de Zomer

Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor Thuiskomen in de Zomer op zaterdag 2 juli. Je krijgt na de aanmelding een e-mail van ons met betaalinstructies. Liefs, Brian en Esther.